Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Expertises

Project Engineering

U bent bij PMBK Engineering aan het juiste adres voor een compleet engineeringstraject. Wij houden ons voornamelijk bezig met het ontwikkelen van innovatieve en efficiënte product handling, pallet handling applicaties maar ook complete assemblage en inspectie machines. Alles wordt samengebouwd en getest in onze eigen werkplaats hiermee kunnen wij snel schakelen als er iets niet helemaal naar wens is. Wij hebben ervaring met diverse programmatuur, Camera Vision systemen en Robotica Systemen. Kijk u hieronder voor de mogelijkheden en mocht uw vraagstuk hier niet voorkomen neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Elektrische Engineering

Op het gebied van het ontwerpen, bouwen en in bedrijf stellen van de elektrische systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het toepassen van o.a. Siemens, Beckhoff en Mitsubishi plc, HMI en servosystemen. Voor het elektrische ontwerp maken we gebruik van het tekenpakket “See Electrical”. Hiermee kunnen we de complete productieschema’s, project documentatie en relevante component documentatie verwerken tot compleet totaal pakket. Gedurende de ontwikkeling wordt altijd het best haalbare beoogd op het gebied van efficiëntie, specificaties en veiligheid.

Camera Vision

Camera vision is een optisch controle systeem dat bestaat uit hard en software welke samenwerken met een inspectiecamera. Dit systeem zorgt door middel van camerabeelden voor een optische kwaliteitscontrole of de positionering van robotsystemen. Het succes van vision systeem hangt voor een groot deel af van de belichting, invalshoek, kleur en intensiteit van de belichting, invloeden van buitenaf (omgevingslicht van gebouwverlichting, daglicht etc ) en productkleur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover wat de mogelijkheden zijn.