Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over ons

PMBK Engineering B.V. is een modern bedrijf met ruim 20 jaar ontwerp – en praktijkervaring, Wij ontwerpen innovatieve en duurzame producten als ook oplossingen op basis van uw idee of wens. Doordat wij veel ervaring uit de praktijk hebben, weten we onze ontwerpen dusdanig uit te ontwikkelen dat deze optimaal gebruik maken van functionaliteit, ergonomie en gebruikersgemak en vooral kostenbesparend zijn. Het snel kunnen afstellen, vervangen van verbruikers materialen en het snel kunnen vervangen van slijtagedelen zijn daar een mooi voorbeeld van.

 

Om uw ideeën en wensen om te kunnen zetten in een finished product maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Het complete ontwerp wordt getekend en waar nodig gecontroleerd in Solidworks 3D Cad software. Hiermee zijn we in staat om voortijdige problemen te ondervangen en efficiënt het ontwerpproces te doorlopen.

 

Omdat we veelvuldig onderling brainstormen, worden de mechanische en elektrische ontwerpen perfect samengevoegd tot een doordacht ontwerp waarin rekening wordt gehouden met elkaars disciplines. Het eindresultaat is een perfecte samensmelting van mechanica, besturingstechniek en softwareontwikkeling waar we dan ook erg trots op zijn.