Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ingenieursbureau Flevoland, PMBK Engineering

Bent u op zoek naar oplossingen om de productie van uw bedrijf verder te ontwikkelen? Vindt u bijvoorbeeld dat de processen in uw industrie efficiënter kunnen verlopen, maar weet u niet precies hoe? Dan bent u bij PMBK Engineering aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen en ontwikkelen van productiemachines en applicaties waarmee de bedrijfsvoering binnen uw organisatie veel efficiënter zal verlopen. Dit zal namelijk zowel mankrachten als tijd besparen. Wilt u meer weten over ingenieursbureau PMBK Engineering in Flevoland? Kijk eens op onze website!

Uw bedrijf ontwikkelen door ons engineeringbureau in Flevoland

Het continu ontwikkelen en verbeteren van bedrijfsprocessen is enorm belangrijk. Zo zorgt u met de juiste ingenieursbureau ervoor dat u altijd voorop loopt met de meest efficiënte methoden binnen het bedrijf. En wij van engineeringbureau PMBK in Flevoland gaan u daarbij helpen. Wij vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Arbeidsintensieve processen optimaliseren

Sommige processen binnen het bedrijf vergen veel mankracht. Denk hierbij aan de pallet transport binnen uw bedrijf. Onze machines zorgen ervoor dat deze processen veel eenvoudiger gaan lopen. Ook zult u ermee mankrachten besparen, en de kwaliteit van uw producten verbeteren. Zo hebben wij kant en klare producten die de pallet handling binnen uw bedrijf efficiënter laten lopen.

Het is uiteraard ook mogelijk om een op maat gemaakte product te laten bouwen door ons. Wij zijn ervaren met de machinebouw en het prototypen van producten in Flevoland. Met onze meer dan 20 jaar ervaring vinden wij altijd de beste oplossing voor uw bedrijf. Graag kijken wij mee met de huidige situatie, en hoe dit proces optimaal uitgevoerd kan worden met onze producten.

Applicaties laten ontwikkelen

Wellicht bent u niet alleen op zoek naar een geheel nieuwe productiemachine voor uw bedrijf, maar ook applicaties die het proces binnen uw organisatie vereenvoudigd. Ook hier is PMBK Engineering gespecialiseerd in. Het laten ontwikkelen van een eenvoudig te gebruiken applicatie met alle mogelijkheden die benodigd zijn is ook enorm belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat de applicatie afgesteld wordt naar uw wensen.

Bestaande applicaties optimaliseren en verbeteren

Het kan zijn dat u al goede productiemachines heeft staan, die toch niet zo optimaal presteren. Bij ons ingenieursbureau in Flevoland heeft u dan ook altijd de mogelijkheid om uw bestaande productiemachines te laten verbeteren. Wij zijn ervaren met prototyping, en komen graag een kijkje nemen binnen uw bedrijf. Vervolgens gaan wij de mogelijkheden met uw bestaande productiemachines uitlijnen. Zo gaan uw eigen productiemachines nog langer mee, terwijl de processen efficiënter gaan lopen dan voorheen.

De producten van ons machinebouw in Flevoland

U kunt zowel producten en applicaties op maat laten maken, als onze bestaande producten bekijken en overwegen. Zo hebben wij een zeer efficiënt systeem gebouwd, die zorgt voor de optimale transport van pallets binnen uw bedrijf.

Pallet keerder

Zo hebben wij een pile turner ontworpen, waarmee enorm zware pallets 180 graden gedraaid kunnen worden. Waar u dit voorheen aan de hand van uw eigen mankrachten moest doen, verloopt dit nu dus veilig en automatisch met onze eigen ontworpen pallet keerder.

Pallet kantelaar

Wilt u pallets eenvoudiger kantelen in bijvoorbeeld een buffer bak? Ook hier hebben wij een pallet kantelaar voor ontworpen. Hiermee kunt u pallets met een maximaal gewicht van 1500 kilogram automatisch kantelen.

Pallet rollenbanen

Voor het vervoer van pallets binnen uw bedrijf hebben wij tevens pallet rollenbanen, kettingbanen en overzet units ontworpen. Hiermee kunnen zware pallets automatisch vervoert worden binnen uw bedrijf.

De beste kwaliteit van ons ingenieursbureau in Flevoland

Met onze kennis en onze producten investeert u in de lange termijn. Door het besparen van mankrachten en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, zult u immers veel kosten gaan besparen. Wij kunnen u dit garanderen aan de hand van ons ruim 20 jaar ervaring binnen de machinebouw en prototyping in Flevoland.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom gebruiken wij alleen maar hoogwaardige merken. Denkt u hierbij aan merken als Beckhoff, Siemens of SEW.

Met onze applicaties en producten houden wij altijd rekening met de veiligheid, kwaliteitsbewaking en de uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u altijd weer beroep doen op ons ingenieursbureau in Flevoland, wanneer u ons nodig heeft.

Over PMBK Engineering, ingenieursbureau Flevoland

U kunt altijd onze website raadplegen wanneer u meer wilt weten over de producten en diensten die wij aanbieden. Ook kunt u meer over ons lezen. Heeft u specifieke vragen over een product, of over iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.